SportnieuwsWegatletiek/Loopgroepen

Klaar voor de start? Varkenoord!

Loopgroep Varkenoord van Rotterdam Atletiek start op 26 maart 2016 met een nieuwe loopschool voor startende lopers of lopers die herstellende zijn van een blessure of die simpelweg de motivatie verloren zijn. Het lopen in een groep kent grote voordelen. Het doel is om met plezier en in een sociale setting het lopen te ervaren, waarbij we langzaam toewerken naar een half uur onafgebroken kunnen lopen.

De cursus kent een rustige opbouw en is dus geschikt voor elke beginnende loper. De begeleiding is in handen van deskundige trainers van Rotterdam Atletiek, die daarbij aandacht zullen besteden aan een juiste houding en techniek tijdens het lopen. De nodige kracht- en techniekoefeningen, om een goede loophouding te onderhouden, zullen daarbij de revue passeren. We trainen hoofdzakelijk op de weg, in parken en op het eiland van Brienenoord, maar altijd in een gezellige groep!

Ritme, Regelmaat en Rotterdam Atletiek 🙂

De loopschool duurt 12 weken en zal plaatsvinden, elke woensdagavond en zaterdagochtend. De cursus zal worden afgesloten met een deelname aan de 5km prestatieloop tijdens de Zuiderparkloop op 19 juni 2016.

Voor aanmeldingen of voor meer informatie kunt u een bericht sturen naar: