SportnieuwsVerenigingszaken

Contributie = bijdragen

De projectgroep ledenadministratie is druk bezig de betaling van de contributie te optimaliseren in het nieuwe ledenadministratiesysteem All-United . Helaas zijn de gegevens in onze administratie nog niet helemaal op orde en lukt het bovendien niet iedereen om op tijd de contributie te betalen. Daarvoor hebben we jullie hulp nodig.

Jullie kunnen op de volgende drie manieren bijdragen de gegevens op orde te krijgen.

1. Controleer zelf je gegevens
WAAROM: Alleen met een juist e-mailadres en je juiste NAW-gegevens kunnen we je goed bereiken om je te herinneren aan je contributieverplichting.
HOE: Je kunt jouw gegevens in de ledenadministratie All-United controleren met behulp van je e-mailadres dat je hebt doorgegeven aan de ledenadministratie; kijk daarvoor op de RA website: lidmaatschap/wijzigen
Beginnende leden mogen een maand gratis meetrainen, na een maand moet iedereen ingeschreven zijn.
Indien je e-mailadres is veranderd, onjuist is of nog niet bekend is bij de ledenadministratie dan kun je je e-mailadres met je NAW-gegevens doorgeven aan

2. Geef je akkoord voor automatische incasso
WAAROM: Het is veruit het makkelijkste voor de ledenadministratie als je akkoord geeft tot automatische incasso.
Zonder automatische incasso moet de ledenadministratie je een factuur sturen; facturen en herinnering sturen kost extra tijd en daarmee geld voor jouw vereniging die we liever aan andere zaken besteden.
HOE: Je kunt je banknummer doorgeven aan de ; vermeld je naam en banknummer.

3. Controleer zelf of je je contributie betaalt
WAAROM: Die contributie wordt gebruikt voor bijvoorbeeld de afdracht aan de AtletiekUnie, voor de trainers en voor het beheer van de baan.
HOE: Controleer zelf bij je bankgegevens of je ieder kwartaal je contributie betaald hebt.  Heb je vragen over de contributie of de incasso zelf,  neem dan contact op met de
Als je het niet eens bent met een incasso, dan kun je jouw incasso storneren via jouw bank. Neem daarbij dan wel contact op met de  omtrent de reden.

Als je twee kwartalen contributie niet betaald hebt, dan word je uitgeschreven bij de AtletiekUnie en kun je niet meer deelnemen aan trainingen of aan wedstrijden.

Met sportieve groet,
Het bestuur van Rotterdam Atletiek