SportnieuwsVrijwilligers

Peter Blommestijn vrijwilliger van 2017

Blommestijn 6 Vrijdagavond 9 juni 2017 werd de jaarlijkse barbecue voor vrijwilligers gehouden op de Nenijto. Gelukkig mooi en droog weer, maar wel redelijk veel wind. Ondanks dat deze barbecue minder goed werd bezocht dan 2 jaar geleden, was de gezelligheid er zeker niet minder om.

Voorzitter Joop van Leersum hield een korte toespraak waarin hij bekendmaakte wie de vrijwilliger van 2017 werd. Het bestuur van RA had besloten de enorme beker die bij deze uitreiking hoort, dit jaar uit te reiken aan Peter Blommestijn. Peter is al bijna 60 jaar actief als wedstrijdlid. Vorige week zaterdag verbeterde hij nog het Nederlands record bij de M75 op het onderdeel gewichtwerpen op de baan van stadgenoot PAC. Als vrijwilliger is hij ook al vele jaren bezig voor onze vereniging. En dan met name op de achtergrond, bij het klaarzetten van materiaal en uitzetten van sectoren. Ook is hij al vele jaren ploegleider van de mannen masters.

In 2015 werd de beker uitgereikt aan Jenneke Lausberg en Berta Visser.

Over vrijwilligers gesproken. In 2019 bestaat onze vereniging 100 jaar! Dit mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Door een kleine club mensen zijn al activiteiten en festiviteiten bedacht. Maar, hiervoor zijn natuurlijk ook (veel) vrijwilligers nodig om dit allemaal ten uitvoer te brengen. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven bij Adri van den Berge (a.vandenberge@gmail.com).

Foto’s: Henk Berkhof