Sportnieuws

RA-sprinters in vorm voor WK

Met nog een week te gaan voor de WK in Londen, hebben de topsprinters van RA laten zien er helemaal klaar voor te zijn. Op zaterdag 29 juli namen zij deel aan internationale wedstrijden in het Duitse Rhede.

Snelste van het trio op de 100m was Hensley Paulina (foto) die 10.33 liet afdrukken in de finale. Daarmee werd hij derde. Liemarvin Bonevacia werd vijfde in een nieuw persoonlijk record van 10.40. Taymir Burnet kwam als achtste over de finish in 10.58, aanmerkelijk langzamer dan de serie waarin hij 10.49 liep.

Op de dubbele afstand bleef Liemarvin een fractie verwijderd van zijn pr en kwam tot 20.66 waarmee hij tweede werd. Hensley werd vierde in 20.85. Tot slot kwam Taymir over de finish als vijfde in 21.10.

Alle drie de sprinters zijn opgenomen in de nationale ploeg voor de 4 x 100m.

Uitslagen