Sportnieuws

Estafettes voor pupillen

Op 9 september vond voor het eerst in de regio Rijnmond een pupillenestafette en sprintwedstrijd plaats. Dit jaar werden de estafettes niet tijdens de pupillencompetitie gelopen, maar was er een aparte dag voor uitgetrokken. Bovendien deden de pupillen mee aan een sprintwedstrijd: voor de D-, C- en B-pupillen betekende dat een 40 meter en een 60 meter sprint en voor de A-pupillen een 60 meter en een 80 meter sprint.

Er werd ontzettend hard gelopen door de RA-pupillen! En de atleten werkten goed samen. De spanning voor de estafettes was hoog, maar daar liet niemand zich door afleiden en er werden de nodige medailles, bekers en, op de gloednieuwe baan van Voorne atletiek, baanrecords gelopen.
Dank aan de organisatie, de juryleden, trainers en … vooral aan de pupillen voor een heel gezellige dag.

ps: Vergeten jullie niet om je in te schrijven voor de clubkampioenschappen op zondag 24 september? Dat kan via atletiek.nu.

Foto’s Rudy

Uitslagen

Op de foto v.l.n.r.: Georgina Taylor (234), Tessa van Vlaanderen, Yenthe Vreugdenhil en Stella Heinen.
Foto: Sanne Vreugdenhil.