SportnieuwsVerenigingVrijwilligers

Jenneke Lausberg stopt met de kantine

unnamedAfgelopen donderdag 31 augustus is Jenneke Lausberg officieel gestopt als beheerster van de kantine. Het begon allemaal rond 1990 toen haar dochters lid werden van, toen nog, AVR. Al gauw ging ze helpen bij wedstrijden en volgde ze een jurycursus.

Vele wedstrijden heeft ze geholpen met jureren. Ook toen al stond ze veelvuldig achter de bar om een handje te helpen. Van het een kwam het ander en kreeg ze het beheer van de kantine in handen. Ook voor bruiloften en feesten was de kantine beschikbaar. Het kon allemaal in de kantine dankzij Jenneke.

Voorzitter Joop van Leersum hield een korte toespraak waarin hij het een en ander memoreerde. Hij overhandigde haar een prachtige bos bloemen en twee bonnen: één voor haarzelf en eentje om samen met haar man Huub van te genieten.

Ook was er een speech van Kees Vermeulen namens de B-groep waarin hij wat aardige anekdotes naar voren bracht uit het verleden. Ook onze Kaapverdiaanse ‘clubgenoten’ lieten zich niet onbetuigd en verzorgden naast lekkere hapjes een hele mooie bos bloemen.

Jenneke, namens alle RA’ers willen wij je hartelijk bedanken voor je tomeloze inzet al die jaren. Overigens zal Jenneke als het nodig is, zeker nog de nodige hand- en spandiensten verrichten.