Sportnieuws

Prima resultaten bij finale pupillencompetitie

Finale pupcomp 2017-1Zaterdag 2 september vond de finale van de pupillencompetitie plaats in Spijkenisse. Onze vereniging ging met een aantal bekers en medailles naar huis. Keurige 1e plaatsen waren er voor David (JPB) en Stein (JPC), 2e plaatsen voor Edda (MPA2), Georgina (MPB), Mina-Maria met 3 clubrecords! (MPmini) en Lucius (JPmini) en een 3e plaats voor Faith (MPC).

Ook Moniek, Bodile, Ava, Rodyna, Annemijn, Julika, Senna, Elsa, Anne, Noortje, Yenthe, Tessa, Stella, Fenna, Keysha, Sanae, Mees, Eva, Sophie, Rosa, Miek, Shanayah, Minne, Juliette, Izaskun, Aimy, Elin, Tiara, Puck, Noor, Sienna, Emma, Anniek, Danysha, Nina, Lieven, Dominic, Tygo, Guhan, David, Jamal, Roman, Dilano, Daniel, Tobias, Jamie, Maas, Marten, Lukas, Mattias, Erik, Elwin, Alexamder, Christiaan, Abe, Daniel, Gyan, Timo en Kobe hebben goed hun best gedaan en mooie prestaties behaald.

Het was een extra spannende dag, want de beste resultaten van de vier wedstrijden werden opgeteld tot een puntentotaal en de bekers werden uitgereikt. Het was ook een hele mooie dag: geen regen, niet te heet en sfeervol op de baan van Spark in Spijkenisse. Voor volgend jaar gaat er nadrukkelijker gewerkt worden aan het vrijhouden van de baan: zowel op het middenveld, als bij de onderdelen was het te druk met ouders, kinderen en anderen waardoor sporters gehinderd werden en gevaarlijke situaties ontstonden.

IMG_2382Er werden pr’s behaald en prachtige overwinningen geboekt. De inzet van alle pupillen was enorm: Moniek Kaptein kwam vanuit haar nieuwe woonplaats Barneveld voor een dagje naar Spijkenisse om toch nog mee te doen. Nina Stam sprong een prachtig pr bij het hoogspringen, net als Anniek Poot en Noor Boogaard, en Georgina Verbaan liep 20 seconden van haar 1000 meter pr af – om maar wat voorbeelden te noemen. Dank voor de inzet van alle juryleden, trainers en pupillen!

Op de groepsfoto hiernaast: liggend op de voorgrond Roman. Zittend v.l.n.r.: Maas, Mathias, Daniël, Lukas, Tobias en Dilano. Staand v.l.n.r.: Jamie en David.

Hier volgen in alle categorie de pupillen die in de top tien zijn geëindigd in het totaalklassement:

MPD:
2e plaats: Mina-Maria Chokri
6e plaats: Moniek Kaptein

JPD
2e plaats: Lucius van der Velden

MPC
3e plaats: Faith Tujeehut
5e plaats: Annemijn van Heijningen

JPC
1e plaats: Stein van Eijmeren

MPB
2e plaats: Georgina Taylor
4e plaats: Yenthe Vreugdenhil
9e plaats: Tessa van Vlaanderen

JPB
1e plaats: David van der Velden
8e plaats: Roman Casas de Rooij
10e plaats: Dilano Smit

MPA1
8e plaats: Keysha Tujeehut

JPA1
5e plaats: Elwin Philipsen

MPA2
2e plaats: Edda van der Velden

Uitslagen

Foto’s: Stan Jansen, Mischa van Delden en Sanne Vreugdenhil

Foto’s Rudy Kaptein