Sportnieuws

Vier RA’ers in top 10 Dordrecht, Janzen wint bij vrouwen

In Dordrecht zijn op zondag 29 oktober vier kilometervreters bij de eerste tien geëindigd op de halve marathon. Snelste RA’er op de marathon dit jaar Marco van Etten werd vijfde in 1.10.59 en werd met die tijd derde senior.

Ook derde, maar dan in de klasse M45, werd Patrick Kwist in 1.11.34 (7e totaal). Op de achtste plaats kwam Robert Willemse over de finish en werd daarmee vierde M45. Senior Niels Baljet werd de vierde RA’er in de top 10 met 1.15.50.

Judith Janzen-Loekemeijer werd in haar woonplaats eerste dame in de prima tijd van 1.26.12. Daarmee verbeterde ze haar vorig jaar eveneens in Dordrecht gelopen pr met 2 seconden.

Uitslagen

Foto (v.l.n.r.): Carla Ophorst, Niels Baljet, Marco van Etten, Robert Willemse, Patrick Kwist en Peter Sliep