Sportnieuws

Zilver en brons voor werpers

De werp(st)ers van RA zijn in Zutphen naar huis gegaan met driemaal zilver en viermaal brons. Dat gebeurde tijdens de NK voor gewichtwerpen, kogelslingeren en de werpvijfkamp.

Zowel Erwin Suvaal (M50) als John Stegman (M55) behaalde tweemaal brons en wel op kogelslingeren en gewichtwerpen.

De familie Blommestijn deed weer goede zaken. Peter (M75), Laura (V70) en Michelle (V50) gingen allen met een zilveren plak terug naar Rotterdam. Voor Peter waren de druiven een beetje zuur. Hij stond de hele wedstrijd op de tweede plaats op gepaste afstand van winnaar Frits Martens van Hollandia Hoorn. Op het laatste onderdeel (gewichtwerpen) wierp hij bijna 1 meter verder. Maar dat was nèt niet genoeg voor de eindoverwinning: Frits had 3185 punten en Peter 3184 punten.

Uitslagen