Sportnieuws

Trainingen jeugd tijdens kerstvakantie

Pupillen Nenijto
Maandag 25 december geen training / Woensdag 27 december wel training / Zaterdag 30 december geen training / Maandag 1 januari geen training / Woensdag 3 januari wel training / Zaterdag 6 januari wel training

Pupillen/Junioren Varkenoord
Maandag 25 december geen training / Woensdag 27 december geen training / Zaterdag 30 december geen training / Maandag 1 januari geen training / Woensdag 3 januari geen training / Zaterdag 6 januari wel training

D Junioren Nenijto
Maandag 25 december geen training / Woensdag 27 december wel training / Vrijdag 29 december geen training / Maandag 1 januari geen training / Woensdag 3 januari wel training / Vrijdag 5 januari geen training

C Junioren Nenijto
Maandag 25 december geen training / Woensdag 27 december geen training / Vrijdag 29 december geen training / Maandag 1 januari geen training / Woensdag 3 januari geen training / Vrijdag 5 januari geen training

AB Junioren Nenijto
Maandag 25 december geen training / Woensdag 27 december geen training / Vrijdag 29 december geen training / Maandag 1 januari geen training / Woensdag 3 januari geen training / Vrijdag 5 januari wel training