Sportnieuws

Familiedag 2018

Beste pupillen, junioren, ouders en verzorgers,

U bent van harte uitgenodigd voor de Familiedag van Rotterdam Atletiek die op zondag 25 maart 2018 van 12:00 uur tot 17:00 uur op Nenijto gehouden wordt.

Doen jullie ook mee? De familiedag is dé gelegenheid om met je hele familie of met je vrienden en vriendinnen gezellig te sporten. Van jong tot oud, van pupillen tot junioren, door de speciale spelonderdelen komt elke sporter en elk team tot zijn recht. Een echte wedstrijd maar dan een beetje anders. Dit jaar zullen de ouders kennis maken met de onderdelen die de kinderen tijdens wedstrijden doen. Het beste team wint de beker.

Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. Als het niet lukt om genoeg mensen om je heen te verzamelen, kun je je ook individueel opgeven. Wij plaatsen je dan in een team zodat je toch gezellig mee kan doen. Je kan jouw team opgeven, voor woensdag 21 maart, een mail te sturen naar woc@ra.nl. In het mailtje graag de naam van het team en van alle teamgenoten het volgende doorgeven: voornaam, achternaam, geslacht en geboortejaar.

Het programma is als volgt:

11.30 uur Startnummers en programma ophalen

11.45 uur Gezamenlijke warming-up

12.00 uur Gezellig sporten

16.00 uur Lekker eten

17.00 uur Voldaan weer naar huis.

 

‘Lekker eten’ kunnen we alleen als we allemaal wat mee nemen. Salades, stokbrood, pannenkoeken, gehaktballetjes, fruit, cake, taart, zelf gemaakt of zelf gekocht: alles is welkom.

De familiedag organiseren doen we met elkaar. Dat betekent dat alle teams helpen met jureren, opbouwen en afruimen.

Tot zondag 25 maart.

 

Paula Vrolijk en Steven Bouman