Sportnieuws

Brunch for Birmingham

Willie een paar Rotterdamse meissies een end Europa in helpen, terwijl jij ken gaan zitten nassen? Dat ken! Bij ons heb niemand een houten bek, en je hoef je keel niet aan de kapstok te hangen. Kost wel een paar centen, maar daar loopie toch niet over te zeikstralen? Hebbie dr nou al zin an? Wij wel! Tot 17 maart, ouwe sponsort!

Afgelopen seizoen hebben de dames van Rotterdam Atletiek het Nederlands Kampioenschap voor teams gewonnen, wat betekent dat wij Europa in mogen! In mei dit jaar wordt de European Champion Clubs Cup georganiseerd in Birmingham, UK. Om o.a. de reis, verblijf, en tenues te kunnen bekostigen, hebben wij geld nodig. Pegels, duiten, doekoe!

Wij maken u echter niet zomaar uw geld afhandig. Neen! U krijgt er een grandioze gastronomische sensatie voor terug. Een ervaring zo sprankelend, zo verfijnd dat uw perceptie van de enigszins ondergewaardeerde maaltijd die wij kennen als ‘brunch’, voorgoed transformeert. Met grote trots presenteren wij u:

 

BRUNCH FOR BIRMINGHAM

 

Allerhande spijzen, versnaperingen en ware culinaire hoogstandjes zullen voor u klaar staan en dat alles voor maar 10 euro per persoon. De bediening zal gedaan worden door onze atletische dames. Iedereen is welkom, maar meld u wel even aan via de volgende link:

https://goo.gl/forms/K7YCHlxir1IeWdBJ3 of stuur een mailtje naar: meissiemeteenmissie2018@gmail.com

Zo kunnen we ervoor zorgen dat niemand iets te kort komt!

Hopelijk tot zaterdag 17 maart!

 

Liefs,

De meissies met een missie