Sportnieuws

Verstegen snel in het Franse Lièvin

Sanne Wolters-Verstegen heeft alvast haar visitekaartje afgegeven voor de komende NK indoor in Apeldoorn. Dinsdag 13 februari wist ze haar persoonlijk record op de 1500m. met maar liefst 6 seconden te verbeteren tot 4.13,35 in het Franse Lièvin.

Van RA is alleen Yvonne v.d. Kolk ooit sneller geweest: 4.06.86 in 1991. In Nederland is die tijd goed voor de zesde plaats AT. In een sterk veld leverde dat haar de tiende plaats op. Enkele dagen daarvoor nam ze deel aan een 800m in het Franse Metz. Uitslag helaas nog niet bekend. Vorige week liep Sanne in het Duitse Düsseldorf en fungeerde daar als haas (foto).

In Lièvin sprintte Hensley Paulina op de 60m naar een tijd van 6,82 sec. Dat was goed voor de vijfde plaats. Hij koos ervoor om niet in de finale te starten.

Uitslagen Lièvin