Sportnieuws

Loopclinic met Sanne Wolters-Verstegen en Roos Hop

Op zaterdag 17 maart 2018 vindt er een loopclinic plaats o.l.v. meervoudig Nederlands kampioene Sanne Wolters – Verstegen (links op de onderstaande foto) en Nederlands kampioen in de dop Roos Hop (rechts op onderstaande foto).

Wil jij de fijne kneepjes van het vak leren van deze twee topatletes? Dat kan!

Sanne Wolters Roos Hoop

Op 17 maart zullen zij voorafgaand aan de Brunch for Birmingham een clinic geven waarin zij jullie een uur lang van allerlei tips en tricks zullen voor zien. De clinic is voor iedereen toegankelijk en de opbrengsten zullen volledige ten goede komen aan de Road to Birmingham van de Meissies met een Missie.

Wanneer: 17 maart 2018
Waar: Rotterdam Atletiek, Nenijto
Wanneer: 11.00 – 12.00 uur
Voor wie: iedereen vanaf 12 jaar is welkom
Kosten: 15 euro inclusief brunch
Aanmelden kan via: meissiesmeteenmissie2018@gmail.com