Wedstrijden & Uitslagen

RA succesvol bij Heinenoordtunnelloop

Vandaag werd onder min of meer winterse omstandigheden de Heinenoordtunnelloop gehouden over een afstand van 25 km. Robert Willemse (M45) was de enige die onder de 1.30 uur wist te komen met zijn tijd van 1.29.19. Daarmee was hij alle ‘jonkies’ te snel af. Uiteraard was hij hiermee ook eerste in zijn leeftijdscategorie.

Maar er waren nog meer ereplaatsen voor onze club. Amriet Oemraw (M50) belandde net buiten het podium met een 4e plaats. Gerard Droog (M50), had een goede dag, want hij verbeterde het CR op deze afstand tot 1.35.52. En dat was ruim 2 minuten sneller dan good old Amriet die in 2011 tot 1.38.01 kwam, eveneens tijdens deze wedstrijd. Destijds ook goed voor een clubrecord.

Tot slot was er nog een CR voor Louise Cornelis (V45). Zij kwam tot een tijd van 2.37.49.

Bekijk hier de uitslagen.