Sportnieuws

Goede prestaties in Tilburg en Lokeren

Gisteren, 25 mei (tweede Pinksterdag), werd de zogenaamde T-meeting gehouden in Tilburg. De baan van AV Atilla was drie dagen bezet met in het weekend het open NK voor gehandicapten en het NK meerkamp voor A/B-junioren. Om met het laatste te beginnen: JA Kay Geluk deed alleen de eerste dag mee, toen de weersomstandigheden niet optimaal waren. Hij kwam tot de volgende prestaties: 100m 12.06; ver 6.25m; kogel 11.20m; hoog 1.76m en de 400m in 55.33.

Tijdens de T-meeting kwamen veel RA-ers in actie. Snelste RA-er van de dag was Simon Blok met 11.04 op de 100m in de series. In de finale dook hij onder de 11 seconden met 10.92. Enrico van Luijk bleef met 11.06 net boven de 11 secondengrens (maar met teveel rugwind). Snelste vrouw op de 100m (series) was Tamara Klomp met 12.57. Maar in de finale ging het nog een stapje harder met 12.36, alleen was de wind met 2.1m/s iets te sterk.

Uitslagen T-meeting

Uitslagen NK meerkamp Tilburg

 

Lokeren

In het Belgische Lokeren was er een tweede plaats voor Remco Goetheer. Hij leverde een uitstekende prestatie met de kogel door als 2e te eindigen met precies 18m. Dat is een nieuw persoonlijk record voor hem.

Uitslagen