Sportnieuws

Oud-lid Marian Mahieu verongelukt

Oud-lid Marian Mahieu-Peeters is afgelopen maandag verongelukt. Zij was met haar man Ronald en hun kinderen Xander, Ilse en Stijn op vakantie in Zuid-Duitsland. Tijdens slecht weer kregen zij 17 augustus, een auto-ongeluk. Marian was op slag dood. Ronald ligt zeer zwaargewond in het ziekenhuis, Ilse zwaargewond en de jongens lichtgewond.

Marian en haar man Ronald werden midden jaren negentig van de vorige eeuw lid van RA en trainden bij Piet Verhagen. Marian was een redelijk goede loopster en liep regelmatig mee in de competitieploegen. Na enkele jaren keerden zij en haar man terug bij haar oude club Atledo in Dongen. Daar is het nieuws ingeslagen als een bom. Zij was niet alleen (competitie)loopster, maar ook – achtereenvolgens – trainster, looptrainerscoördinator en bestuurslid. Zelf zag ik haar 2 jaar geleden nog tijdens de competitiefinale voor masters in Utrecht. Voor onze club staat ze op enkele afstanden nog steeds in de AT-lijsten:

1000m: 10e met 2.56.28 uit 1998
1500m: 10e met 4.39.68 uit 1999
5000m: 3e met 18.19.31 uit 1999

Gelegenheid tot afscheid nemen kan op a.s. vrijdag 29 augustus van 18.30 – 19.15 uur in het uitvaartcentrum van coöperatie DELA, Groenstraat 14a te Dongen.

De uitvaartdienst wordt gehouden op zaterdag 30 augustus om 11.00 uur in de parochiekerk H. Laurentius, Gasthuisstraat te Dongen, waarna de begrafenis in besloten familiekring zal plaatsvinden. Online condoleren kan via het condoleanceregister.

Namens de vereniging wens ik de nabestaanden veel kracht om dit enorme verlies te verwerken.

Website Atledo

Adri van den Berge