JeugdPers&MediaSchoolsportverenigingSportnieuws

SSV de Provenier op Jeugdjournaal

Foto: Groep 7/8 van basisschool De Provenier. Wie herkent de presentratrice van het Jeugdjournaal?

Waar basisschool gisteren 9 september volledig in de regionale spotlights stond bij RTV Rijnmond en Open Rotterdam, komt er nog een “lichtje”bij.

Gisteren schitterden de kinderen van  Groep 7/8 in het JEUGDjOURNAALom 18.45 uur!

Lekker Fit!

RA jeugdtrainer Tim Stoevelaar geeft samen met ‘meester’ Vincent Kievit van Lekker Fit gymles. Net als Rotterdam Sport Support is Rotterdam Atletiek blij met deze 25e SportSchoolVereniging (SSV). Het is weer een nieuwe kans om sport bij kinderen (en ouders) onder de aandacht te brengen. Door het op school aan te bieden hopen wij dat de weg naar de sportvereniging snel te vinden is en deelname aan sport laagdrempelig. Als één van de oudere sportverenigingen vindt Rotterdam Atletiek dat al jarenlang belangrijk. Voor jong én oud.

‘Smaakt’ naar meer?

Een keertje ‘proeven’ wat sporten betekent bij Rotterdam Atletiek? Kom dan een keer trainen bij RA op één van onze locaties en meld je aan voor een proefles. Je mag gratis een maand trainen. Als je dat bevalt, verwelkomen we je graag als nieuw lid!

Veel kijkplezier!