LocatiesSportnieuwsTopsport

Succesvolle ATR testavond op Nenijto

Bijna 40 atleten –  sommige zenuwachtig, sommige vol vertrouwen – stonden te trappelen om te beginnen met de jaarlijkse testdag voor het ATR: Atletiek Trainingscentrum Rotterdam. De atleten die de afgelopen maanden zijn gescout en uitgenodigd,  werden door Projectcoördinator  " target="_blank">Tim " target="_blank">Stoevelaar welkom geheten bij sportcomplex Nenijto. Zij kregen de kans om op 23 september j.l.  bij verschillende testen te laten zien of ze geschikt zijn voor het ATR.

Tijdens deze avond op sportcomplex Nenijto was er ruime aandacht en tijd voor vragen van ouders en meegekomen verenigingstrainers.

“Wat betekent deze intensivering voor mijn kind?”en “Hoe gaan we het trainingsprogramma optimaliseren?”

Het eenvoudige antwoord was en blijft: “Het ATR levert maatwerk.” Per atleet zal er dus worden besproken wat het beste trainingsprogramma gaat worden. Want dat is precies waar het ATR voor in het leven is geroepen: maximale ondersteuning van jong talent uit de regio.

Uiterlijk begin oktober  2015 krijgen de atleten persoonlijk de uitslag. We hopen voor iedere atleet dat dit resultaat mag brengen wat er van verwacht wordt.

En daarna? Op naar hard trainen, veel begeleiding en een prachtig seizoen!”

ATR

Meer weten over het ATR?
Surf  naar www.a-t-r.nl