SchoolsportverenigingSportnieuws

Atletiek SSV Kloosterbuurt opgeheven

In samenspraak met Rotterdam SportSupport heeft Rotterdam Atletiek besloten om per 1 januari 2016 te stoppen met SSV Kloosterbuurt. Het afgelopen jaar liep het ledenaantal van SSV Kloosterbuurt te sterk terug. Toen Rotterdam Atletiek, Rotterdam SportSupport en SSV coördinator Rinske Wolters dit signaal kregen, zijn ze direct actief aan de slag gegaan om deze trend om te keren.
Door middel van een aantal stimuleringsactiviteiten hebben wij – alle drie de partijen – geprobeerd het ledenaantal boven de vereiste limiet te krijgen. Dit is echter niet gelukt en betreuren het ten zeerste dat we deze keuze hebben moeten maken.

SSV_large_Atletiek_bokaal

Verantwoording
Een SSV vraagt een investering in de vorm van tijd en middelen. Op het moment dat het ledenaantal te laag is om de geïnvesteerde tijd en middelen nog goed te kunnen verantwoorden, dan moeten er keuzes worden gemaakt.

Trots en plezier
We zijn er trots op dat we een aantal jaren uw kinderen in SSV Kloosterbuurt kennis hebben kunnen laten maken met atletiek in de gymzaal aan de Meidoornstraat. De jonge atleten hebben de afgelopen jaren ervaren hoe het is om echte atletiektraining te krijgen en plezier daarin te beleven. Ook hebben ze kennis gemaakt met een echte atletiekbaan bij Sportcomplex Nenijto.

Grote dank!
De afgelopen jaren is er, met name door trainster Rajsolin Isei en coördinator Rinske Wolters, veel tijd gestoken in SSV Kloosterbuurt. Wij willen hen, en alle overige betrokkenen, bedanken voor hun inzet!

Welkom bij andere SSV’s en Sportcomplex Nenijto
Vanzelfsprekend hopen we niet dat jullie stoppen met atletiektraining. Alle atleten zijn van harte welkom bij SSV De Provenier of op de atletiekbaan van Rotterdam Atletiek zelf: Sportcomplex Nenijto vlakbij Diergaarde Blijdorp. Ook daar worden kwalitatief zeer goede trainingen gegeven.

Meer informatie over SSV’s of de jeugtraining bij Nenijto of andere trainingslocaties vind u op deze site via de menubalk.