JeugdNenijtoPers&MediaSportnieuws

Filmopname op Nenijto

Beste leden, ouders en verzorgers,

Op maandag 29 augustus is er een filmploeg van ‘Voor de Buis’ aanwezig ter promotie van SportRegie Rotterdam. Daar werken wij als sportvereniging graag aan mee omdat wij natuurlijk atletiek en sport in het algemeen een warm hart toedragen.

Gelijktijdig beseffen we ons dat niet iedereen in deze beeld- en informatiemaatschappij het prettig vindt om in beeld te komen tijdens je vrije tijd. Daarom willen we graag iedereen hierover informeren, zodat eventuele misverstanden omtrent het in ongewenst in beeld brengen wordt voorkomen.

Vanuit Rotterdam Atletiek hebben wij de opdrachtgever (Gemeente Rotterdam) en de opdrachtnemer (Voor de Buis) aangegeven dat wij de privacy van onze leden graag willen waarborgen.

Wij vertrouwen op jullie medewerking en wensen jullie alvast een goed weekend!

Sportieve groet,

Bestuur Rotterdam Atletiek
communicatie@ra.nl