SportnieuwsTopsportWedstrijden & Uitslagen

Patrick Kwist (M45) pakt BRONS bij WK masters op 10.000m

Na zijn gouden medaille van afgelopen weekend op de 5.000m, heeft M45 Patrick Kwist opnieuw een medaille te pakken bij de wereldkampioenschappen voor masters in het Westaustralische Perth. Op de 10.000m kwam hij als derde over de finish in 32.10.29. De Keniaan Joshua Kipchumba was duidelijk een maatje te groot voor iedereen, want hij finishte in 31.40.16, een tijd waar menig Nederlandse senior jaloers op kan zijn. Vorig jaar in het Franse Lyon stond Patrick een treedje hoger op het podium bij dit onderdeel, maar zijn tijd was toen wat langzamer met 32.24.15. Patrick, van harte gefeliciteerd. Alvast veel succes gewenst op de halve marathon van zondag 6 november waar je je titel van vorig jaar verdedigt. Dat wordt wel vroeg opstaan, want de start is om 06.30 uur….

Uitslagen