OlympiaTrainersVerenigingVrijwilligers

Richard Kooijman en René Warnaar genomineerd voor clubheld

Richard Kooijman en René Warnaar zijn genomineerd voor clubheld van een amateursport, zullen we met z’n allen op hen stemmen?
Is meer dan terecht……..!

richard-kooijmanRichard is sinds 1979 lid van onze vereniging. Als junior kon hij al erg hard lopen. Als senior liep hij tijden die bovenaan stonden in de nationale ranglijsten. Richard is al jarenlang trainer en ploegleider bij Rotterdam Atletiek. Hij heeft nog net geen matras op de Nenijto, maar hij doet wel vaak het licht uit. Hij organiseert ook al jarenlang diverse trainingskampen. Daarnaast is hij bedenker van de zogenaamde Summer Camps. Gedurende de zomervakantie kunnen kinderen ‘s middags kennis maken met de atletiek. Als ze in het bezit van een jeugdvakantiepaspoort, is dit zelfs gratis. Richard is een trainer die zeer betrokken is bij zijn atleten/atletes en als het even kan vaak bij wedstrijden aanwezig is. Op de foto, die nog niet zo lang geleden in de Havenloods stond, zien we Richard geflankeerd door één van de gezusters Eduarda, Irene v.d. Reijken en Aniek Aper.

rene-warnaarRené Warnaar is sinds 2008 verbonden aan onze vereniging en is trainer op Zuid. Daar heeft hij de Zuiderparkloop nieuw leven in geblazen. Deze loop werd begin jaren zeventig van de vorige eeuw ook al gehouden. Klein begonnen in 2012 is deze prestatieloop uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam-Zuid. Samen met maatje Zoli Schwarz heeft hij deze loop uitgebouwd tot wat het nu is. De afgelopen lustrumeditie van 19 juni was met 931 deelnemers een ongekend succes. Dat kwam mede door het fraaie voorjaarsweer. Naast de atletiek is vissen zijn grote passie zoals we op de foto hiernaast kunnen zien.

Stem op onze clubhelden via de onderstaande site!

www.clubheld2016.nl.