LocatiesVerenigingszaken

Verbouwing kleedkamer dames 3

Het bestuur van RA heeft besloten tot een verbouwing van kleedkamer dames 3 tot extra krachthonk. Rotterdam Atletiek is een grote en hard groeiende vereniging. Naast de leden van RA traint ook het talentencentrum ATR veel op het complex. Al deze atleten leggen een grote druk op de faciliteiten, met name het krachthonk.  Op de piekmomenten zijn er dusdanig veel atleten in het krachthonk dat goed trainen én de veiligheid in het geding komt.Zo hopen we dat alle atleten goed kunnen blijven trainen en er voldoende ruimte voor iedereen is!

Kleedkamer als…. kleedkamer
Nu worden kleedkamers nog vaak gebruikt als trainingsruimte. Zodra kleedkamer dames 3 wordt verbouwd en de dames zich gaan omkleden in kleedkamer dames 2 kan geen enkele kleedkamer meer worden gebruikt als trainingsruimte.

Aanvang werkzaamheden
De start van de verbouwing staat voor januari/februari 2017 gepland. De werkzaamheden zullen ongeveer vijf weken in beslag nemen.