Sportnieuws

Jurycursus 2018: doe je mee?

Juryleden? We kunnen niet zonder!
Afgelopen jaar (2017) hadden we bijna 80 deelnemende pupillen atleten. Dit seizoen 2018 verwachten we  weer een hoge deelname van onze atleten. Voor een goed verloop van de wedstrijd is elke vereniging verplicht per acht deelnemers één (gediplomeerd) jurylid aan te leveren. Alleen op deze wijze kan de pupillencompetitie nog vlot worden afgewikkeld. Dat betekent dat we als vereniging per wedstrijd minimaal ca. 10 gediplomeerde juryleden nodig hebben. Deze dienen tevens evenredig verdeeld te zijn over de verschillende categorieën (mini/C, B en A1 en A2 pupillen). Dit aantal juryleden hebben we nu niet onder de ouders van onze pupillen.

Daarom de dringende oproep aan alle (pupillen)ouders om zich beschikbaar te stellen als jurylid. Voorwaarde is wel om de jurycursus te hebben gevolgd. Tijdens pupillenwedstrijden loop je trouwens altijd mee met de onderdelen van je eigen kind, dus je mist niets van de actie!

Jong en oud!
Atletiek voor jong en oud is leuk! Met veel plezier zien we bij Rotterdam Atletiek onze en andere pupillen genieten tijdens de wedstrijden in de regio Rijnmond. Naast ouders/verzorgers, zijn uiteraard ook atleten of trainers (vanaf 18 jaar) welkom bij de jurycursus om inzetbaar te zijn bij wedstrijden, want die zijn er natuurlijk ook voor ‘senioren’.

Kleine moeite.. …groot plezier!
In 2018 organiseren wijzelf wederom een jurycursus van vier avonden. Tijdens deze avonden worden alle onderdelen (lopen, springen, werpen) toegelicht. Een apart examen is er niet meer, dus als je de cursus goed doorlopen hebt – ter beoordeling van de cursusleider – ben je gediplomeerd jurylid!

Locatie     Nenijto , Bentincklaan 40.

Duur        van 18.30 tot ca. 21.30 uur

Cursusdata   :

  • woensdag 14 februari 2018
  • woensdag 21 februari 2018
  • woensdag 7 maart 2018
  • woensdag  14 maart 2018

Inschrijving
Voor de cursus wordt gebruik gemaakt van de digitale leeromgeving van de atletiekunie. Om je aan te melden moet je je inschrijven via de site van de atletiekunie  of de rechtstreekse link.

Om deel te nemen moet je lid zijn van de atletiekunie. Ben jezelf (nog) geen actief lid van onze vereniging, dan wordt je door ons kosteloos lid gemaakt. Stuur een e-mail aan juco@ra.nl en ledenadministratie@ra.nl met je gegevens (naam, adres, geboortedatum en e-mailadres en graag vermelding welke zoon/dochter al bij ons lid is) en we zullen zo spoedig mogelijk je lidnummer in orde maken.

We zien je inschrijving graag tegemoet!

Mochten er vragen zijn, schroom niet en neem contact op. Ook als onverhoopt één van de datums niet uitkomt.

Vriendelijke groet!

Steven Bouman

Juco Rotterdam Atletiek
Samen Doelgericht Grenzen Verleggen
Paula Vrolijk- Steven Bouman