SportnieuwsTrainers

EHBSO bijscholing 2 mei

EHBSO bijscholing bij Rotterdam Atletiek op woensdag 2 mei van 19.00 uur tot 21.00

Op maandagavond 23 april is bij Rotterdam Atletiek voor jeugdtrainers een EHBSO bijscholing georganiseerd. Deze bijscholing is gegeven door de Rotterdamse EHBO vereniging. Veilig sporten is een belangrijk aandachtspunt voor onze trainers bij het geven van training. Helaas kan dit soms mis gaan en ook dan willen we onze trainers voldoende handvatten bieden om adequaat en snel te kunnen handelen. Hoe om te gaan met een kneuzing, verrekking, of botbreuk zijn de trainers op deze avond in bijgeschoold. Een dergelijke avond wordt nogmaals op woensdag 2 mei van 19.00 uur tot 21.00 uur georganiseerd. Alle trainers van onze vereniging zijn van harte welkom. Het is kosteloos. Aanmelden is wel verplicht: jeugdcoordinator@ra.nl