Nenijto

Trainen op de baan (Nenijto) even niet mogelijk

De gemeente Rotterdam heeft bij ons gemeld dat de belijning op de atletiekbaan wordt vervangen. Deze wordt vervangen op woensdag 30 mei, donderdag 31 mei en vrijdag 1 juni. De atletiekbaan, het middenveld en de vlakken waar er aan hoogspringen wordt gedaan zijn dan niet toegankelijk. Dit zowel overdag als ‘s avonds. Er is deze 3 dagen dus ook geen training op de baan mogelijk. De baan kan ook niet worden gebruikt voor inlopen in voorbereiding op een krachttraining o.i.d. Het beschikbare deel van de accommodatie is het achterveld. Daar vinden de trainingen van de jeugd dan ook plaats.
Let op! Als het regent dan zal het vervangen van de belijning niet doorgaan. Dit betekent dat jullie wel van het gehele complex gebruik kunnen maken. Hierbij geldt wel dat bijvoorbeeld als het woensdag regent jullie dan wel op de baan kunnen, maar als het donderdag droog is er met de vervanging wordt begonnen (en jullie dus niet op de baan kunnen).

We vertrouwen op jullie begrip.

Tim Stoevelaar
Verenigingscoördinator Rotterdam Atletiek