SportnieuwsVereniging

Landskampioenes RA willen scoren met belactie Vriendenloterij en Homemade!

Rotterdam Atletiek is trots op onze ‘Meissies’ die  als landskampioen op 26 en 27 mei in Birmingham gaan strijden voor de Europacup ! Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig om daar als team te komen. Daarom doen de Meissies met een Missie  deze maand mee aan de Nationale Belmaanden 2018 van de VriendenLoterij voor Rotterdam Atletiek en de clubkas!

Op woensdag 9 mei en dinsdag 15 mei tussen 18.30u en 21.30u  kun je een telefoontje verwachten van een van onze ‘Meissies’ met de vraag om mee te spelen met de VriendenLoterij voor Rotterdam Atletiek. Het is de moeite meer dan waard, want:

  • De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas;
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen:
  • De VriendenLoterij keert tijdens de Nationale Belmaanden 2018 extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club te winnen!

Daarnaast gaan de Meissies verse zelfgemaakte producten van hun hoofdsponsor ‘Homemade’ verkopen in de kantine. Dus wil je bijvoorbeeld je moeder voor Moederdag verrassen met zelfgemaakte muffins, scones of andere lekkernijen, kom dan zaterdag 12 mei naar de club op Nenijto.

Hoe meer loten en Homemade-producten we verkopen, hoe sneller de Meissies  de ‘missie Europacup’ kunnen realiseren.  Daar gaan we samen toch voor?

Meer informatie vind je ook op :

www.meissiesmeteenmissie.nl

www.vriendenloterij.nl

Met vriendelijke groet,
Joop van Leersum