Sportnieuws

EK para-atletiek dag 5: ZILVER voor Schep en BRONS voor Hertog

2018 EK Berlijn huldiging Gert-Jan Schep 2Op de vijfde dag van de EK voor para-atleten maakte Gert-Jan Schep zijn debuut op een groot internationaal toernooi. Hij deed het meer dan voortreffelijk door de zilveren medaille voor zich op te eisen. Met een tijd van 58.81 vestigde hij een nieuw persoonlijk record!

2018 EK Berlijn Ronald HertogDe nationale ploeg 4 x 100m heeft een bronzen plak binnengehaald. Ronald Hertog, tweede van rechts, (T64) was één van de lopers. Het team kwam over de streep in een nieuw Nederlands record van 45.63. Het was zijn tweede medaille deze EK. Eerder behaalde hij zilver op de 200m. Daar kan nog een derde medaille bijkomen: op het onderdeel verspringen.

Dit betekent dat alle vier de RA-deelnemers nu minimaal één medaille hebben.

Uitslagen