Sportnieuws

Uniek sporttalent 2018

Door zijn gymjuf is (onze) Colin van Tricht genomineerd voor de verkiezing Uniek Sporttalent 2018. We hebben jouw stem ook nodig!

Ga naar deze website voor het deelnemersprofiel van Colin (inloggen met Facebook of even registreren rechtsboven op deze website).

De eerste stemronde loopt tot zondag 23 september tot 23.59 uur. Er kan één stem per categorie uitgebracht worden. Per categorie plaatsen vervolgens de 8 talenten met de meeste stemmen zich voor de halve finale. De halve finale bereiken lukt alleen met de meeste stemmen. In één jaar tijd heeft Colin zijn talent voor racerunning getoond door het behalen van 4 wereldrecords deze zomer, waarvoor hij hard getraind heeft bij Rotterdam Atletiek. Dat verdient extra aandacht en je steun kun je laten zien ook op deze manier.

Op deze website vind je ook een button om het profiel weer verder te delen, dat mag! Hoe meer stemmen hoe beter!

Delen kan via social media, maar natuurlijk ook per e-mail en zegt het voort.