JeugdNenijtoOlympia

Informatiemomenten jeugdatletiek RA

Beste ouders, beste atleten,
Deze week vinden op Varkenoord en Nenijto verschillende informatiemomenten plaats voor jullie. Dit om jullie persoonlijk en goed te informeren over de start van een nieuw winterseizoen. Deze start vangt aan in week 41, op maandag 8 oktober. Bij dezen een korte samenvatting van die informatiemomenten.
Vanaf maandag 8 oktober worden de atleten een jaartje ouder bij RA, conform de leeftijdscategorie√ęn die door de Atletiekunie worden aangehouden. Houd hier rekening mee. Het kan zijn dat de trainingsdag en/of trainingsmoment wijzigt. Een overzicht van de categorie vindt u op onze website onder het kopje Baanatletiek / jeugd. Let op: een A2-pupil wordt bijvoorbeeld D-junior. Een C2-junior wordt B1-junior.
We hechten bij Rotterdam Atletiek veel waarde een een sportief en verantwoord klimaat. Onze atleten hebben behoefte aan spelen, leren, presteren en erkenning. Dat bieden we uw kinderen tijdens trainingen en begeleiding bij wedstrijden. Het zijn nadrukkelijk de trainers die dan de verantwoordelijkheid hebben voor dit sportieve klimaat. ‘Samen spelen, samen leren’ staan zij voor. We willen vragen dat u hier op passende wijze aan bijdraagt, al dan niet op gepaste afstand.
Bij Rotterdam Atletiek zien we atletiek als een wedstrijdsport. We stimuleren onze atleten dan ook deel te nemen aan wedstrijden die wij actief uitdragen en waarbij wij ook wedstrijdbegeleiding aanbieden. Komende winter gaat het dan om de volgende wedstrijden:
  • Zaterdag 3 november: bij Rotterdam Atletiek (cross);
  • Zaterdag 8 december: bij Spark in Spijkenisse (cross);
  • Zaterdag 12 januari: bij Fortuna in Vlaardingen (cross);
  • In maart organiseren we weer een indoorwedstrijd voor onze eigen clubleden in Naaldwijk. Datum volgt nog.

Voor wat betreft onze communicatie proberen we altijd alle belangrijke informatie te verspreiden via e-mail, onze site en Facebook. Zo ook dit bericht. Mocht u deze informatie niet ontvangen, kunt u mailen naar jeugdcoordinator@ra.nl.

Bij dezen wil ik ook gebruik maken van de gelegenheid om al onze trainers te bedanken. Week in, week uit, zijn zij in de weer met onze atleten om hen op een verantwoorde en (sociaal) veilige wijze te leren trainen. Zonder hun inzet kunnen wij onze atleten niet zo veel plezier bieden! Dank!!
Vragen? U kunt altijd mailen naar jeugdcoordinator@ra.nl.