Sportnieuws

Ereplaatsen voor RA bij eerste wintercross

Bergschenhoek, 3 november – Onze vereniging was gastheer voor de eerste wedstrijd van de wintercrosscompetitie voor de regio Rijnmond. Onder prima weersomstandigheden renden de pupillen en de junioren bergje-op en bergje-af. Roparunteam ‘Geen getrut’ was verantwoordelijk voor de organisatie en kweet zich uitstekend van hun taak. De nieuwe RA-tent fungeerde als startpunt en was een mooie blikvanger. Jammer was dat er van de bijna 500 ingeschreven deelnemers er meer dan 100 niet kwamen opdagen…

MPB
Mina Chokri was de snelste. Ook in de top 10 zien we Josephine Altona (6) en Noor Klein (9).

MPA1
Annemijn van Heijningen was de hoogstgeklasseerde met een zevende plaats, op de voet gevolgd door Faith Tujeehut (9) en Lucie de Moor (10).

MPA2
Zoë van Gils was de beste in deze categorie met Georgina Taylor op een fraaie derde plaats. Daarnaast nog 4 meisjes in de top 10: Stella Heijnen (4), Merel van der Horst (6), Yenthe Vreugdenhil (7) en Iza Veltkamp (10).

Meisjes D1
Eva van der Molen behaalde een prima tweede plaats. Miek Sluiter liep naar de 4e plaats, Elin van den Berg liep naar plaats 6 en Rosa Drosterij werd 8e.

Meisjes D2
Vier meisjes in de top 10: Edda van der Velden (5), Nina Stam (6), Noor Boogaard (8) en Arusha Biekram (9).

Meisjes C
Shalomy Karreman eindigde op de vierde plaats. Zij werd luidkeels aangemoedigd door clubgenootjes die op de uitkijktoren een goed uitzicht hadden op de wedstrijd. Teuntje Sluijter werd 8e.

JPD
Robert Domacasse was de beste in deze categorie. Plaatsen 6, 7 en 8 werden in genomen door clubgenoten: Floris van Strien, Oscar van Ballegoie en Joep van Hooijdonk.

JPC
Lieven Vreugdenhil werd derde achter twee atleetjes van stadgenoot PAC. Milo Baroffo werd mooi 6e en Ferre Alkemade eindigde met de 9e plaats ook nog in de top 10.

JPB
Lucius van der Velden zien we terug op de 2e plaats en Leule Abraham Iftar staat nog net in de top 10 met de negende plaats.

JPA1
Stein van Eijmeren was de hoogstgeklasseerde met een 6e plek.

JPA2
Maar liefst 5 clubgenoten in de top 10, waarbij de eerste drie plaatsen voor RA-atleetjes werden ingenomen: David van der Velden, Gyani Biekram en Sergio Koeiman. Romas Casas de Rooij (6) en Jamie van Delden (8) completeren de top 10.

Jongens C
Michiel Zunderman werd vierde en Stan Lute zat daar vlak achter met een vijfde plaats. Wouter Sybrandi (9) en Quinten Werner (10 staan nog net in de top 10.

Jongens B
Slechts 2 deelnemers waarvan Bas Stam geen kind had aan Bowen Smit van Energie. Jammer, maar de andere 2 deelnemers in deze categorie kwamen niet opdagen.

Estafettes
Altijd spannend. Er werd door de deelnemers zeer hard gelopen en er werd geen duimbreed aan elkaar toegegeven. Ereplaatsen waren er voor de MPB (2), MPA1 (2) en de MPA2 (1 en 3!).

Uitslagen

Foto’s A3