JeugdJuniorenNenijtoOlympiaPolsstokhoogspringenPupillen

Succesvolle interne bijscholing voor jeugdtrainers

Bijscholing 22 november (1) Bijscholing 22 november (2) Bijscholing 22 november (3) Bijscholing 22 november (4)

Op donderdagavond 22 november namen maar liefst 25 jeugdtrainers deel aan een interne bijscholing op de accommodatie van de Nenijto. Onder leiding van workshopleiders Marjan Olyslager (looptechniek aangeboden via verschillende organisatievormen), Marc Suvaal (polsstok en ver) en Frank Vermeulen van Rotterdam Sport Support (omgaan met verschillen in een groepstraining door leeftijd, niveau, ambitie, gedrag) werd de trainers veel praktische informatie en kennis aangereikt op een laagdrempelige manier. Via deze bijscholingen investeert de vereniging in haar trainers en atleten. Dank aan alle trainers voor hun inzet en enthousiasme! Op naar nieuwe mooie trainingen voor onze atleten!