Sportnieuws

Goede indoorresultaten

20181215 Yenthe UtrechtUtrecht, 15 december – Enzo (JPA) en Mees de Jong (MD) en Yenthe ((MPA, foto links) en Lieven Vreugdenhil (JPC) namen deel aan de traditionele kerstboommeerkampen in Utrecht. Lieven en Yenthe deden het heel goed want allebei verbeterden ze driemaal hun p.r. op de diverse onderdelen. Yenthe verbeterde met haar stoot van 8.11 m zelfs het clubrecord indoor op kogel. Yenthe werd tweede op de meerkamp en Lieven (foto) bezette het hoogste treedje van het erepodium. Mees werd zevende en Enzo negende in de meerkamp.

Uitslagen

Vught, 15 december – Meruska Eduarda won tijdens het Jumping Weekend het hinkstapspringen met 11.82m en op ver werd ze tweede met 5.56m.

Uitslagen

Zoetermeer, 15 december – Ruben de Vries sprong bij de senioren naar 6.16m en dat was goed voor de tweede plaats.

Uitslagen