Vereniging

Nieuwjaarsborrel 10 januari 2019

2018 was een bijzonder succesvol jaar. Met elkaar hebben we maar liefst 12 wedstrijden georganiseerd en dat allemaal in de stralende zon. WOC-ers, juryleden, trainers, materiaalmannen en kantinevrouwen bedankt voor jullie inzet. Jullie zijn sterren van de vereniging, want alleen met jullie hulp was dit mogelijk!

Het bestuur van Rotterdam Atletiek nodigt jullie graag uit voor de nieuwjaarsborrel die op donderdagavond 10 januari 2019 in de kantine van Nenijto vanaf 20:30 uur wordt gehouden. Daar kunnen we met elkaar op het nieuwe jaar klinken.

Omdat Rotterdam Atletiek in 2019 100 jaar bestaat zullen – naast onze gebruikelijke wedstrijden – een aantal speciale evenementen plaatsvinden: clinics voor de jeugd (30 maart), reünie (22 juni) RA jubileumwedstrijd (13 juli) en een groot feest in het Oude Luxortheater (19 oktober). Zet deze data alvast in je agenda!

Tot 10 januari 2019 op de nieuwjaarsborrel!