Sportnieuws

Podiumplaatsen voor RA bij Sylvestercross

Soest, 31 december 2018 – Tijdens de traditionele afsluitende cross van het jaar, de Sylvestercross (alweer de 38e editie!), in Soest, zijn er door RA-leden podiumplekken behaald.

20181231 Merel van HorstMPA Zoë van Gils (foto boven) verbeterde laatst het clubrecord op de 1.000m indoor te Gent. Met de conditie zat het dus wel goed. Zij finishte als tweede in een deelnemersveld van 45 meisjes. Een prima prestatie. Ook een prima prestatie van Merel van Horst die op de vijfde plaats over de streep kwam (rechts op nevenstaande foto).

 

 

 

 

20181231 Ilias el Khattabi 2Ook een keurige vijfde plaats voor JA Ilias el Khattabi (foto) met slechts 5 seconden achterstand op de nummer 3. Helemaal kapot viel hij na de finish neer in het zand.

Irene van der Reijken had ook vijf seconden achterstand, maar dan op de nummer 2 bij de korte cross vrouwen. Een fraaie derde plaats dus voor Irene. Maar zij werd op de voet gevolgd (lees: 4 seconden) door Nikita van Lierop. Nieuwbakken lid Marissa Damink, afkomstig van Asterix Eindhoven, eindigde nog net in de top 10. Een prima resultaat dus voor RA met op plaats 12 Yorma Wolters.

Bij de mannen korte cross een prima zevende plaats voor Ralf Nieuwenhuizen.

Uitslagen

Foto’s: Jaap van den Broek