Sportnieuws

Ramon Storm wint de Meer dan sport award

2019 Ramon Storm wint Sport AwardRotterdam, 12 februari – Ramon Storm, coach van o.a. de racerunners, heeft de ‘Meer dan sport award’ gekregen tijdens het ABN tennistoernooi. Deze prijs is onderdeel van de jaarlijkse verkiezing in Rotterdam voor o.a. sportman en sportvrouw van Rotterdam. De prijs die Ramon heeft gewonnen, werd voor de eerste keer uitgereikt en is bedoeld voor een lokale held die via sport van bijzondere maatschappelijke betekenis is voor Rotterdammers. Ramon, bewegingsagoog bij Rijndam Revalidatie, laat geen mogelijkheid onbenut om kinderen met een beperking te laten zien wat er wél mogelijk is. Daarnaast zet hij zowel Racerunning (atletiek) als Framevoetbal stevig op de kaart.

Van harte gefeliciteerd met deze erkenning voor jouw werk!