JeugdSchoolsportvereniging

SSV De Provinier heeft voormalig topatlete als trainster

De SSV trainingen zijn na de voorjaarsvakantie door gegaan onder leiding van een andere trainster namelijk, Letitia Vriesde.

Na de voorjaarsvakantie worden de atletiektrainingen op SSV De Provenier  gegeven door Letitia Vriesde. Letitia is een voormalig topatlete die maar liefst 5x aan de Olympische Spelen heeft deelgenomen! Na haar actieve carrière heeft Letitia zich gericht op het geven van atletiektraining aan kinderen.

Letitia heeft dan ook heel veel zin om op SSV De Provenier training te geven en afgelopen week was de eerste SSV training onder leiding van haar. Samen met de coördinator van de school zijn ze gestart met het bekijken van enkele oude filmpjes van Letitia haar actieve carrière. Daarna zijn ze in de zaal begonnen met de trainingen.