Verenigingszaken

Feestavond in het Oude Luxor Theater op 19 oktober 2019

Geacht (oud)lid,

Dit jaar bestaat Rotterdam Atletiek 100 jaar. Dat zal u vast niet zijn ontgaan.

  • Op 30 maart jl.hield RA geslaagde clinics voor jeugd op de Nenijto waarbij zo’n 120 kinderen diverse onderdelen van de atletiek konden beoefenen onder leiding van onze eigen toppers.
  • Op 15 april jl. was het onze geboortedag en die werd gevierd op de Nenijto met de boekpresentatie van het jubileumboek.
  • Zaterdag 13 juli was de Nenijto het decor voor de jubileumwedstrijd waarin maar liefst 4 baanrecords werden verbeterd (100m en 200m bij de mannen, 100m en de 3.000m steeple chase bij de vrouwen), twee prestaties heel dichtbij een verbetering van het baanrecord zaten (kogel mannen en 200m vrouwen) en er zelfs een Europees record werd verbeterd (100m vrouwen voor doven).

Zaterdag 19 oktober a.s. wordt het jubileumjaar afgesloten middels een fantastische feestavond in het Oude Luxor Theater, Kruiskade 10 te Rotterdam. En u kunt daarbij zijn! Een kaartje kost slechts € 5,00, dus voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Klik op deze link om een kaartje (max. 2 per persoon) te kopen.

Indien u hierop klikt, ziet u de tekst dat uw persoonsgegevens worden verstrekt aan de organisatie van Rotterdam Atletiek 100 jaar. Laat u hierdoor niet afschrikken. Dit is bedoeld zodat wij weten hoeveel mensen er komen en wie dat zijn.

Poster_Luxor_100 jaar_klein

 

 

 

Bekijk de aankondiging in groter formaat.

 

 

 

 

 

Verder kunt u ervoor kiezen om de tickets zelf te printen of thuisgestuurd te krijgen. In het laatste geval betaalt u € 5,00 servicekosten.

Wij kijken er naar uit om u 19 oktober a.s. te zien.

Met sportieve groeten,

Namens de jubileumcommissie van Rotterdam Atletiek

Adri van den Berge