BaanatletiekSportnieuwsTopsport

Burnet niet naar finale van de 100m

Doha (Qatar), 27 september –  6 oktober 2019 – WK atletiek. Taymir Burnet is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de finale van de 100m. Hij startte in de eerste van 3 halve finales in baan 2. Zijn serie was sterk bezet met atleten die op papier allemaal sneller waren dan hij (waarvan 5 met een p.r. van onder de 10 seconden). Taymir finishte in 10.18 en werd daarmee 6e. Taymir had niet voldaan aan de limiet van de Atletiekunie (10.10), maar was daar wel dichtbij gekomen met 10.12. Aangezien hij hoog genoeg op de IAAF-wereldranglijst stond, mocht hij toch deelnemen aan dit WK op een individueel nummer. Morgen, zondag 29 september, komt hij nog in actie op de 200m en later in de week nog op de estafette 4 x 100m.

Uitslagen

WK site