BaanatletiekSportnieuwsTopsport

WK-ploeg bekend met RA-sprinters

Papendal, 10 september 2019 –  De Atletiekunie heeft de WK-ploeg voor Doha bekendgemaakt. Onder de deelnemers een aantal RA-sprinters. Het bijzondere aan deze ploeg dat voor het eerst in deze eeuw een RA-sprintster deel uitmaakt van de equipe. En dat is Nargélis Statia (foto). Afgelopen maandag 9 september proefde al aan het 4 x 100m estafettekwartet in het Witrussische Minsk toen ze deelnam aan de wedstrijd van Europa tegen de USA. Zij was toen tweede loopster. Ook in Doha maakt ze deel uit van de 4 x 100m ploeg.

Voor Nederland komen dan nog de volgende atleten namens RA in actie:
Taymir Burnet: 200m en 4 x 100m
Hensley Paulina: 4 x 100m
Christopher Garia: 4 x 100m
Churandy Martina: 4 x 100m

Nederlandse ploeg

Nieuws over Team NL

WK site