Hordelopen

De hordetraining is voor zowel lange- als korte afstand hordelopers, B-junioren t/m masters. Een gevarieerde groep van echte liefhebbers, die het beste uit zichzelf willen halen zowel op 100/110m als 400m horden.
We verwachten van de atleten dat ze zowel lekker willen trainen als lol hebben, dat kan uitstekend beide! Wedstrijdatleten met die instelling zijn meer dan welkom. Als groep proberen we zoveel mogelijk gezamenlijk af te spreken welke wedstrijden we op het programma zetten. Daarnaast is de training ook bijzonder geschikt als aanvullende training voor sprinters en springers, denk aan beweeglijkheid en stabiliteit.

Naast de trainingen wordt er eenmaal per jaar een trainingsweekend georganiseerd, en een trainingsstage. Ook spreken de atleten buiten de baan nog wel eens af voor een activiteit, zoals bijvoorbeeld een boulder-avondje.

Nieuwsgierig? Neem contact op met Marjan Olyslager of Monique Berrevoets en kom een keer proeftrainen op een van onze trainingsmomenten.

Contributie-informatie
NK Clubteams 12-5-2018_0754NK Clubteams 12-5-2018_0192kopieNK Clubteams 12-5-2018_0192

Trainers

Marjan OlyslagerMarjan Olyslager heeft als ex-topsporter ruime ervaring als trainer bij Rotterdam Atletiek en het opleidingscentrum voor jonge talenten, het Atletiek Trainingscentrum Rotterdam (ATR).
Monique Berrevoets is sinds 1995 gediplomeerd trainer en na enkele jaren jeugdgroepen training te hebben gegeven is ze sinds 1997 trainer-coach sprint en horden. Daarbij heeft ze vele atleten getraind en gecoacht op nationaal en internationaal niveau, van NK’s tot aan WK’s en Olympische spelen. Sinds 2018 geeft ze met veel plezier training bij Rotterdam Atletiek, en werkt hierbij samen met Marjan Olyslager.