Locatie Pendrecht

  • Kom erbij!

Trainingsinfo

De loopgroep van Rotterdam Atletiek op locatie Pendrecht is sinds 2011 actief met hardlopen en sinds oktober 2015 kan er ook in de Fitwalkgroep flink worden gewandeld. Zowel starters als gevorderde lopers/wandelaars zijn welkom. U krijgt voldoende mogelijkheden qua trainingen/schema's en progressie voor de recreatieve loper/wandelaar.
Weet u niet op welk niveau u zou kunnen starten? Ga dan naar wegatletiek/hardlopen voor een overzicht van groepen, de trainingstijden en trainers. Bij onze loopgroepen staat gezelligheid centraal. Het komt dan ook niet zelden voor dat we een BBQ organiseren of gaan trainen in Kijkduin of Bergschenhoek.
Wees welkom en kom eens langs en na een paar keer "free" trainen bepaalt u wat u wilt: Doorgaan of stoppen!

Wandelgroep? Hoezo?

Welke reden is er nu een om wandelgroep te ontwikkelen hoor ik u denken, een goede gedachte hoor maar een simpel antwoord is voldoende.
Trainen doen wij gevarieerd naast de vaste dinsdag en donderdag ook op de zondag zoveel mogelijk in andere omgevingen zoals Kijkduin, Meyendel, Broekpolder, Stormvloedkering, Brielle, Brienenoord, Kralingse Plas enz. Dit biedt uitdagingen, conditieverbetering, andere ondergrond, doorzettingsvermogen en mentale training. De deelnemers zijn zeer enthousiast en sommigen staan nu ingeschreven in de gemeente Kijkduin als woonadres:-))

U kent de hardloper wel, nerveus kijkend op de chrono! 10 x consult toilet voorafgaand aan een wedstrijd! Transpirerend van de stress! Voor die loper is er veel georganiseerd maar er komt een tijd dat het wat minder wordt fysiek, of er is een tijd dat je het fysiek wilt opbouwen. Tja, dan val je in een gat. Dat gat is met alle respect bij Pendrecht afgedekt. O ja, of als wij een  loopscholing geven kan men het vanuit de Fit walk ook proberen, of als er een blessure komt...ff fit walken i.p.v. hardlopen......that's it.

Locatie Pendrecht nieuws