Sporten met Aandacht

Topfysiotherapie DeltaTopFysioDelta is een fysiotherapiepraktijk met 6 locaties in de regio Rotterdam-Breda. Wij leveren innovatieve (sport)fysiotherapeutische zorg- en sportbegeleiding voor sportverenigingen, sportbonden en individuele sporters.

Onze aanpak kenmerkt zich door niet louter de symptomen te behandelen, maar op zoek te gaan naar de oorzaak van jouw klacht. Wij streven ernaar dat je inzicht krijgt in jouw probleem ten aanzien van bewegen. Een actieve individuele benadering, gericht trainingsadvies en communicatie met trainers en coaches vinden wij erg belangrijk.

Naast onze fysiotherapeutische diensten begeleiden we onder de naam Top Performance Delta, met ons team van sportfysiotherapeuten en personal trainers, sporters op het gebied van kracht- en stabiliteitstraining.

Blessurebehandeling op Nenijto

Voor een gratis advies kan er een afspraak worden gemaakt via het telefoonnummer 076-8200255 of via het contactformulier op onze website . Voor blessurebehandelingen zijn we aanwezig op:

Maandag            12.00 tot 21.30 uur          Robi van Leersum
Dinsdag              14.00 tot 16.30 uur          Sam Kranse
Woensdag          12.00 tot 21.30 uur          Robi van Leersum (Sam Kranse)

Zorgverzekering en meer informatie

Topfysiotherapie Delta heeft contracten met alle zorgverzekeraars, een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig om bij ons een afspraak te maken.
Voor meer informatie of handige tips ten aanzien van sportblessures en prestatieverbetering volg Topfysiotherapie Delta en Top Performance Delta op Facebook, Instagram en Twitter.